Dekorflis

Utöver vår försklassiga ved producerar och säljer vi även dekorflis. Med hjälp av dekorflis kan du skapa vackra gångar, täcka marken kring plantor för att motverka att jorden torkar ut eller för att skapa dekorativa ytor i din utemiljö.

Dekorflis är ett utmärkt material för dig som söker ett ekologiskt alternativ för att skapa gångvägar i din trädgård. Materialet är återvunnet av ris, grenar och andra trärester som våra kunder lämnar till oss. Det är ett förnyelsebart material som förbättrar jordkvaliteten i din trädgård när det sakta bryts ner. Det är lättskött då du endast behöver fylla på med ett extra lager en eller ett par gånger om året för att din gångväg ska se ut som ny.

Materialet fungerar som en marktäckare i exempelvis rabatter och motverkar där att ogräs får fäste mellan dina plantor. Ett utmärkt sätt att spara tid och resurser i trädgården. Behovet av att vattna minskar då flismaterialet hjälper till att stoppa avdunstningen så att dina plantor trivs även om det blir en varm och torr sommar.

Vill ni placera en text eller kanske företagets logotyp på gården utanför kontoret eller fabriken? Dekorflis är svaret även där. Det går lätt att skapa mönster direkt på marken utan att behöva gräva och materialet ligger still, även när det blåser.

Lämna ris och stockar

Du som kund är välkommen att lämna ris och stockar hos oss. Riset återvinns och blir till flis som används till att generera bioenergi eller som dekorflis i trädgårdar.

Våra öppettider är:

  • Måndag - torsdag: 07.00 - 16.00
  • Fredag (och dag före röd dag): 07.00 - 14.00

Vänligen ring oss på: 076-031 24 22 för prisuppgifter.

Välkommen att kontakta oss med din beställning eller annan förfrågan